dddddd

Aarzel niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier van deze website of via info@safesax.nl.

Voor het maken van een afspraak kunt u best mailen!

U bent van harte welkom in mijn atelier in Maasbracht na het maken van een afspraak.

Als saxofoon reparateur neem ik de volledige verantwoordelijkheid om uw geliefde instrument in de best mogelijke toestand terug bij u af te leveren. Ik zorg ervoor dat elke saxofoon op de juiste manier gerepareerd wordt, zodat er niks aan de twijfel overgelaten wordt. U zult ervaren hoe het is om een saxofoon te hebben die muziek wil maken zonder dat u er moeite voor hoeft te doen.

Mijn kwaliteit zit ‘m in de tijd en de kennis die ik in elk instrument steek. Mijn jarenlange ervaring als professioneel saxofonist maakt dat ik precies weet wat een saxofoon én saxofonist nodig heeft.

Een revisie neemt bij mij tussen de 10 (studie instrumenten) en 32 (pro/vintage instrumenten) werkuren in beslag exclusief het speeltesten. Dit betekent ook dat ik de enige ben die van het begin tot het einde aan uw instrument zal werken. Ik besteed de grootst mogelijke zorg aan elke saxofoon en ga niet met een tijdslimiet te werk. Een instrument op de juiste/correcte manier repareren/restaureren betekent ook dat er fouten gecorrigeerd dienen te worden die gemaakt zijn door vorige reparateurs (vaak zelfs hobbyisten) of de fabrikant zelf.

U krijgt bij mij toegang tot het atelier en mag steeds uitgebreid en in alle rust uw saxofoon testen waarbij ik mijn uiterste best zal doen al uw vragen en wensen te vervullen.

Elk instrument heeft zijn eigen karakter en elke muzikant ook.
U zult (misschien wel voor de eerste keer) ervaren hoe het is om een saxofoon te bespelen die van laag tot hoog gewoon makkelijk speelt, en dit voor een zeer lange tijd. Na een revisie kunt u zelfs 10 tot 20 jaar zorgeloos muziek maken. Ik raad u wel aan elke twee jaar uw instrument te laten nakijken om het zodoende in optimale staat te behouden.

Ik hoop dat u alle info makkelijk kunt vinden op deze site. Vergeet vooral niet een kijkje te nemen op de BLOG pagina voor interessante weetjes.

Muzikale groet, Daniël Daemen

SAXOFOON REPARATIE – REVISIE – RESTAURATIE SERVICE

TESTIMONIALS FROM SATISFIED CUSTOMERS

Thank you very much for this great overhaul of my beautiful saxophone!! It is just perfect!!! Beautifully done and plays just perfectly!! Many many thanks!

 
CLAUDIA VAN BOGAERT

I just got my saxophone back! Well, I knew it was a beautiful horn before, but now it is absolutely awesome!! Thanks to this man: SAFE SAX – Professional Saxophone Repair Services!! His love for and knowledge of these babies are just incredible – > please consider visiting him, if you have issues with your sax.

Thank you Daniel Daemen !!

MORITZ VON KLEIST

As part of my preperation for my upcoming album recording in Tokyo, Japan i brought my Selmer SBA alto to master repairman Daniel Daemen for a complete overhaul.

This man knows his stuff so check him out if you need work done on your horn.

JORIS POSTHUMUS - DUTCH JAZZ SAXOPHONE PLAYER

SAFE SAX IS GESPECIALISEERD IN SAXOFOON REPARATIE/RESTAURATIE EN GARANDEERD DE BESTE ZORG VOOR UW INSTRUMENT