Mijn eerste Selmer Mark 6 alt sax

//Mijn eerste Selmer Mark 6 alt sax

Mijn eerste Selmer Mark 6 alt sax

Deze sax kocht ik toen ik op het conservatorium zat in 2000.

Destijds heb ik het instrument gereviseerd, een aantal jaren bespeeld en verkocht omdat ik overgestapt was naar een Selmer Super Balanced Action. De sax komt nu voorbij voor een grote onderhoudsbeurt en is nog steeds in sublieme conditie! De polsters (Chanu) zijn na 23 jaar nog steeds goed. Daarom gebruik ik nog steeds datzelfde merk polsters én dezelfde lijm (Shellac).

Na een poetsbeurt, afstelwerk, vervangen van de viltjes en krukjes is deze sax weer klaar voor vele jaren speelplezier!

By | 2023-05-31T07:54:59+00:00 mei 31st, 2023|Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Mijn eerste Selmer Mark 6 alt sax

About the Author: